# Yahoo奇摩 網頁搜尋

1. ### Position and Motion

First of all, after 20 minutes, the car has travelled 60 x (20/60) = 20 km. So at that time the car still has to travel 40km. If the car travels at 80 km/h for the remaining distance, it needs a further 40/80 = 0.5 hours or 30...

2. ### position and movement

Initial velocity, u = 50 km/h = 50 / 3.6 = 13.89 m/s Final velocity, v = 0 Stopping distance, s = 15 m By equation of motion, v2 = u2 - 2as 0 = (13.89)2 - 2a(15) Deceleration, a = 6.43 ms-2 Now, initial velocity, u = 70 km/h = 70/3.6 = 19.44 m/s By equation of motion, v2 = u2...

3. ### Which position is higher?

Yes, the title of Executive is usually more senior than that of Administrator. I assume you are referring to an office in the private sector. An Executive is empowered to act (or execute) on behalf of the...

4. ### position and movement

(a) Distance covered by satellite in one revolution round the earth = 2 x pi x (350+6370) km where pi = 3.14159..... Hence, average speed = distance/time = 2 x pi x (350+6370) /1.5 km/h (b) Similar, distance covered by satellite in one revolution = 2 x pi x (h+ 6370) km where h (in km) is the...

5. ### position and movement

Time needed for reaching the MAXIMUM velocity : u=0, v=10ms^-1, a=3.3ms^-2, By v=u+at,10=0+3.3t t=10/3.3 s distance of the runner&#039;s velocity change from 0 to 10ms^-1 : By v^2-u^2=2aS, 10^2-0=2(3.3)S S=100/6...

當有一大串形容詞放埋一齊時，習慣上係有固定次序o既，點解要咁就真係考起，但你要講英文，就只能夠跟從呢個習慣。 根據 Michael Swan 著，Practical English Usage (p11, Oxford 2005)，次序為： Size > Age >...

分類：社會及文化 > 語言 2007年08月25日

7. ### Position and Movement Question

A man standing in a stationary lift releases a stone. The stone takes t seconds to reach the floor of the lift. If the lift is moving downwards with constant velocity instead of being stationary A.The stone...

8. ### CE Physics - Position &Movement

A car travels from town A to town B. It first moves at a speed of 60km/h for 20 minutes and then at 80km/h for the rest of time. What is the car’s average speed if the distance between town A and town B is 60km...

9. ### physics (movement and position )

friction compensated = 冇 friction 呢個net force. 因為如果你係平面推架車仔, 佢會有個friction 阻住你, 令你冇咁易推(net force 小左). or 你推完個friction 會整停佢. 但個斜路 佢係有個force 向下, 係mgsinx 咁當佢呢個mgsinx 同個木版gei friction 一樣, 咁佢就冇net force , 咁就好似冇左 令佢減速gei...

10. ### Position and Movement Question 3

change 60km/h into ms-1 60 X 1000/3600 = 16.67 90 x 1000/3600 = 25 120 x 1000/3600 = 33.33 The quesiton ask for the average acceleration fo the sports car, therefore it is a = initial and final / time taken 33.33 - 16.67 / (5+7) = 1.39ms-2 therefore the ans is D